UNQTech logo
Menu mansted wine
Unikke webshop løsninger

Komplet webshops løsning med et unik aftryk

Hos UNQTech kan vi tilbyde en skræddersyet og komplet webshops løsning - Vi kan naturligvis også optimere din eksisterende webshop

WooCommerce Webshop

Woocommerce er et prisvenligt e-commerce plugin som kan integreres i WordPress. Woocommerce popularitet er baseret på déts brugervenlighed, pris og responsive design.

Knap 30% af alle webshops i verden, anvender Woocommerce, og hos UNQTech har styr på alt lige fra lagerstyring og dataintegration til opsætningen af forskellige betalingsmuligheder og fragt.

Alle Webshops bliver udviklet med fokus på at opfylde alle behov for den enkelte. Dette inkludere, vejledning i forhold til nå ud til jeres målgruppe, samt hvordan i stiller jer optimalt overfor eventuelle konkurrenter. Dette sikre jer de bedste muligheder for success!

Woocommerce giver en utrolig fleksibilitet, da det kan snakke sammen med størstedelen af systemer, hvilket giver nemmere administration og drift.

SEO Optimeret

SEO Optimeret

Vi sørger for at SEO optimere, hvilket betyder at din webshop lettere bliver fundet af dine kunder via organiske søgninger.

Markedsføringsstrategi

Markedsføringsstrategi

Vi kan hjælpe med at udarbejde en markedsføringsstrategi, således at deres webshop bliver bedst muligt eksponeret på f.eks. Facebook, google eller LinkedIn

Business Intelligence

Business Intelligence

Få overblik over din forretning vedhjælp af værktøjer som PowerBI og Tableau. Vi tilbyder både opsætning og visualisering af essentiel foretningsdata for kunne optimere din forretningen.

Sikkerhed

Sikkerhed

Hos UNQTech er sikkerhed en grundsten i udviklingsprocessen. Alle vores systemer er testet og valideret. Vi tilbyder derudover digital rådgivning så du som virksomhed altid er sikret.

Responsiv

Responsiv

Vores løsninger er altid responsive og optimeret til både PC, tablet og mobil.

Flersproget

Flersproget

Vi tilbyder opsætning af flere sprog samt domæner (evt. .dk og .com) - dette giver i højere grad mulighed for sælge til internationale kunder og åbner nye muligheder for at opnå vækst!

Ingen udgifter

Ingen udgifter

Woocommerce er gratis, så du har kun minimale omkostninger til hosting, betalingsløsning og evt. fragtløsninger.

Mersalg

Mersalg

Woocommerce tilbyder mange muligheder indenfor mersalg som rabatkuponer, krydssalg, bestsellere, anbefalinger og meget mere.

Integration

Integration

Woocommerce kan integreres med stort set alle systemer, hvilket giver dig en masse muligheder.

Automatiseret ordre flow

Få et automatiseret flow hvor du kan fokuserer på at plukke og pakke uden manuel interaktion. Automatiseret betalingsgateways (QuickPay, PensoPay, Nets Easy), regnskabsmoduler (e-conomic, Dinero, Billy) og meget mere.

UNQ store mangemnet

Fremtidssikker, sikkerhed og kvalitet

Sikker e-handel og kvalitetsoplevelser er vores mål, når vi udvikler webshops. Din virksomhed er i centrum, og vi stræber efter at skabe den bedste ramme for konverteringer.

Automate UNQTech

Simplificer dit flow med en scanner løsning

Få en samlet scannerløsning så du slipper for at indtaste oplysninger. Det eneste du skal gøre er at scanne pluklisten hvorefter ordre færdigmeldes, bogføres og forsendelses label udskrives til pakken.

ordrehåndtering-webshop-unqtech

Sikker hosting

En dårlig opbygget infrastruktur bag din applikation kan give unødvendige udgifter, nedetider, tabt data og mindre omsætning pga. hastigheden. En korrekt opsat infrastruktur giver dig lavere udgifter, hurtigere skalering ved vækst og større drift sikkerhed.

Hosting

Interesseret? Bliv kontaktet!

SERVICES

Webshop

Website

INFORMATION

Blog

Privatlivspolitik

KONTAKT

Adresse

Marielundvej 18, 2730 Herlev

Danmark

CVR: 37701734

EMAIL

support@unqtech.dk

SOCIALE MEDIA

© 2021 UNQTech ApS - All rights reserved