UNQTech logo
Menu mansted wine
Webudvikling

Websites og digitale løsninger

Hos UNQTech udvikler vi skræddersyede websites samt andre digitale løsninger

Skræddersyede webløsninger for individualister, startups samt etablerede virksomheder

Hos UNQTech kan vi hjælpe alt fra den individuelle, startuppet eller allerede etablerede virksomheder!

Vi kan hjælpe den idivduelle som ønsker en personlig webside eller udvkling af en foretningsidé, med at omdanne disse ønsker til virkelighed!

For startuppet kan vi udover udvkling af foretningsidér også tilbyde digital rådgivining, samt opsætning af en effektiv digital infrastruktur i virksomheden.

For den etablesret virksomhed kan vi analysere og effektivisere jeres manuelle processor og dermed skabe mere værdi for jer. Vi kan derudover analysere og visualisere jeres digitale data f.eks. via dashboards.

UNQTech development

Kontakt os - så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe

Vi udvikler unikke og skræddersyede digitale løsninger, hvilke betyder at ikke to løsninger er ens. Kontakt os derfor med dine/jeres ønsker og så finder vi i fællesskab ud af, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.

Dertil vil vi også kunne give en estimeret pris og leveringsdato.

UNQTech contact website
Hosting

Hosting

Med erfaring indenfor tilpassede cloudløsninger, PHP / WordPress Hosting og andre applikationer kan vi leverer sikker og pålidelig hosting til din hjemmeside.

Integration

Integration

Vi kan integrere vores løsninger til jeres eksisterende ERP system, webshop systemer eller andenform for data udveksling og få automatiseret processerer på tværs af systemer.

Progressive web app (PWA)

Progressive web app (PWA)

Vi kan tilbyde at levere din website som en PWA. En PWA er en mobilvisning af dit website, som minder om det, vi kender fra en traditionel mobil app. En PWA gemmes midlertidigt, så du også kan benytte den, når du er offline

Responsiv

Responsiv

Vores løsninger er altid responsive og optimeret til både PC, tablet og mobil.

Business Intelligence

Business Intelligence

Få overblik over din forretning vedhjælp af værktøjer som PowerBI og Tableau. Vi tilbyder både opsætning og visualisering af essentiel foretningsdata for kunne optimere din forretningen.

Sikkerhed

Sikkerhed

Hos UNQTech er sikkerhed en grundsten i udviklingsprocessen. Alle vores systemer er testet og valideret. Vi tilbyder derudover digital rådgivning så du som virksomhed altid er sikret.

Interesseret? Bliv kontaktet!

SERVICES

Webshop

Website

INFORMATION

Blog

Privatlivspolitik

KONTAKT

Adresse

Marielundvej 18, 2730 Herlev

Danmark

CVR: 37701734

EMAIL

support@unqtech.dk

SOCIALE MEDIA

© 2021 UNQTech ApS - All rights reserved